Rólam


Tóth Mónika vagyok. Nő – édesanya – barátnő…
Sokat töprengtem mikor kezdődött ez az út? Hol az a pont, ahol lánykából nő lettem?
Mikor az aulában sustorogtunk, hogy ki menstruál már az osztályban? Vagy mikor először lett szerelmes a testem, lelkem? Mikor a lányaimat hordtam a szívem alatt? Mikor megtapasztaltam milyen egy gyerek világra hozása? Vagy mikor beültem a női izzasztókunyhóba, s belélegeztem a tömény női energiát?
Esetleg sokkal korábban? Ahogyan láttam édesanyámat női minőségében? Nem tudom…abban biztos vagyok , hogy meghatározó pillanat volt, mikor azon kaptam magam, hogy már nem túlesni szerettem volna a menstruáción, hanem megélni, vele lenni! Mindenestül. A lelki hullámokkal is, amelyek elborítanak. Nem szégyellve a könnyeket, amik néha meglepnek. Teret adtam az érzéseimnek, gondolataimnak, álmaimnak.
Tudom, ilyenkor esélyem van kapcsolódni a teremtő energiákkal, amelyek bennem és körülöttem dolgoznak, a Lelkemmel. Csak hallgatózni kell, befelé.
Elkezdtem nézni, ámulni a testemen, amely otthont ad mindennek!
Rátaláltam és beleszerettem abba a lehetőségbe, hogy használhatok másfajta termékeket is női virágzásom napjain, mint a drogériákban kapható műanyag betétek.
Hónapokig használtam egy anyukatársam által varrt mosható betéteket, aztán egyre jobban körvonalazódott, hogy ezzel nekem több dolgom van. Hamar túlléptem a felhasználói szinten!
Elkezdtem varrni én is, beleadtam szívem-lelkem. Úgy éreztem minden darabnak lelke van, amelyet útjára indítok. A sok-sok pozitív visszajelzés és noszogatás hatására született meg a „Holdnővér mosható betétek”.
Remélem, hogy egyre több nőtársam (legyen 12 vagy 42 éves) tapasztalhatja meg az élményt, amit az alternatív női higiénia nyújthat.
Kívánom, legyen egyre több ökobarát ciklus a környezetemben! Termeljünk egyre kevesebb hulladékot Földünknek, Földanyánknak!


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s